Βασίλης Τερλέγκας: «Αόρατες σκοτεινές δυνάμεις σκότωσαν τον Γιώργο Μαζωνάκη»
Με βαριές κουβέντες και αναφορές σε «σκοτεινές δυνάμεις», ο τραγουδιστής μίλησε για την απώλεια του συναδέλφου του.
Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη δήλωση για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη προχώρησε ο Βασίλης Τερλέγκας, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day του Alpha. Ο λαϊκός τραγουδιστής εξέφρασε τη στενοχώρια του για την απώλεια του συναδέλφου του, διατυπώνοντας παράλληλα την προσωπική του πεποίθηση ότι πίσω από τον θάνατό του βρίσκονται «αόρατες σκοτεινές δυνάμεις».
Ο Τερλέγκας αναφέρθηκε με τρυφερότητα στον Γιώργο Μαζωνάκη, εξηγώντας ότι τον αποκαλούσε «παιδί» επειδή τον αγαπούσε, ενώ έκανε λόγο και για τον ρόλο που θεωρεί ότι πρέπει να διαδραματίσει η Δικαιοσύνη.
«Τον λέω παιδί γιατί τον αγαπούσα»
«Και βέβαια τον γνώριζα το παιδί και έχω στενοχωρηθεί. Τον σκοτώσανε, πιστεύω κάποιες αόρατες σκοτεινές δυνάμεις λειτούργησαν έτσι ώστε να χάσουμε το παιδί. Τον λέω παιδί γιατί τον αγαπούσα. Δεν τον πήρε ο Θεός, τον σκοτώσανε και πονάει και από εκεί και πέρα η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της, πιστεύω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Τερλέγκας.
Με τα λόγια του, ο τραγουδιστής δεν έκρυψε τη θλίψη του, αλλά ούτε και την πεποίθησή του ότι οι συνθήκες της απώλειας του Γιώργου Μαζωνάκη χρειάζονται περαιτέρω διερεύνηση.
Η αναφορά στη Δικαιοσύνη
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η φράση «Δεν τον πήρε ο Θεός, τον σκοτώσανε», με την οποία ο Βασίλης Τερλέγκας απέδωσε τον θάνατο του συναδέλφου του σε δυνάμεις που ο ίδιος δεν προσδιόρισε.
Ο ίδιος ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη.